Odmorite se

Turizam u srcu Hrvatskog zagorja

Apartman u neposrednoj blizini termalnog središta Terme Tuhelj, priuštite odmor za svoju obitelj kakav i zaslužujete.

Sve za savršen odmor

Apartman i najam bicikla

Nudimo Vam sve što je potrebno za savršeni odmor, prekrasan i miran apartman u neposrednoj blizini kompleksa Termi Tuhelj, te najam bicikal za Vašu obitelj s kojima možete obilaziti označene biciklističke rute u kraju. Ispod ispunite formu i rezervirajte svoj smještaj.

apartman-kaj-lux-03

Provjerite dostupnost i rezervirajte svoj termin

Ispunite formu

Najam bicikla

Vaš savršen izlet u prirodi

Kod nas možete iznajmiti kvalitetne i udobne bicikle za sebe i cijelu svoju obitelj, te otići na izlet u prirodu i doživjeti Zagorje na poseban način. Biciklističke rute možete pogledati na ZagorjeBike.com.hr i upustiti se u čari cikloturizma

Što posjetiti u okolici?

Bilo da se želite prošetati, provozati biciklom ili povesti sebe i svoju obitelj u autu, prekrasni kutki Hrvatskog zagorja su samo nekoliko trenutaka udaljeni. Provjerite što možete posjetiti u okolici kod nas ili posjetite VisitZagorje.hr za cijelokupne informacije o prekrasnim mjestima.

Šetati

Na svega 30 minuta lagane šetnje od našeg apartmana nalazi se crkva Sveta Tri Kralja. Kod crkve je pokopana Justina Mihanović, majka autora Hrvatske himne. Također na pola sata nalazi se kapela Sveti Križ, a na putu do nje možete uživati u prekrasnim vinskim putevima.

Provozati se

Posjet hrvatskom marijanskom svetištu MARIJI BISTRICI koje je udaljeno 30 km. Najbliži dvorac je VELIKO TABOR svega 15 km, ukoliko idete do dvorca preopruka je da se pogleda prelijepa crkva u Pregradi te Kunagora isto tako da se napravi krug prema Zagorskim selima kako bi se pogledao dvorac Miljana (privatno vlasništvo) te se dođe do starog sela Kumrovec u kojem su prikazani nekadašnji običaji te život naših predaka. Ukoliko se krene put Krapine, tu je najznačajnije obići MUZEJ KRAPINSKIH NEANDRETALACA te dvorac TRAKOŠĆAN, dalje neizostavno je posjetiti MUZEJ SELJAČKIH BUNA u Stubici. Na tom zahtjevnom obilasku vrlo je važeno istaknuti da ima mnoštvo renomiranih restorana gdje je moguće kvaliteno prezalogajiti … Dakle .. ukratko smo naveli da se ima što vidjeti .. da se ima što naučiti ..kako mi odrasli tako i djeca … dakle aktivni odmor za velike i male … u kulturnom smislu, duhovnom smislu ali i sportskom.

Skip to content